Volg Radio TOS ook op

facebooktwitter

Radio TUX

Concerten van de Xaverianen zijn meer dan gewone concerten. De muzikanten stralen het enthousiasme en het plezier dat ze hebben bij het samen muziek maken, uit op de bezoekers. Meer over hun volgende concert verneem je uit een interview op Radio TOS.

Beluister podcast

Lancering VisitPas

Turnhout is een vijftienminutenstad. Op 15 minuten ben je te voet vanuit het centrum in het groen. De VisitPas geeft daarbij inspiratie om Turnhout te ontdekken.

Beluister podcast

Onthardingsprojecten in Turnhout

Er bestaat zoiets als een Vlaams kampioenschap tegelwippen. Sinds 21 maart neemt onze stad het op tegen andere steden om zoveel als mogelijk te ontharden.

Beluister podcast

Renovatie van de Nazarethkapel

De renovatiewerken aan de Nazarethkapel op de stedelijke begraafplaats zijn begonnen. De buitenkant van de kapel wordt volledig hersteld. Over de bestemming van de kapel bestaat nog twijfel.

Beluister podcast

Uit de gemeenteraad van 24 maart 2024

Op de laatste gemeenteraad werd na een vraag van het Vlaams Belang het probleem van hangjongeren rond de Warande aangekaart. Ook is er heel wat overlast in het uitgangsleven. Het college belooft beterschap.

Beluister podcast

Stoeber, twee genres onder een noemer en Summer Sessions

Op 31 mei en 1 juni 2024 stoebert het weer in Turnhout. De Stad Turnhout in samenwerking met Horeca Ondernemers Turnhout biedt een gratis muziekfestival aan.

Beluister podcast

Parcours BK Gravel bekend

Op woensdag 1 mei zullen de renners vertrekken en aankomen in Turnhout. Het parcours verloop grotendeels via het Kempisch kanaal. Er zijn al meer dan 1300 van de 1500 plaatsen voor deelnemers volzet.

Beluister podcast