Nieuwtjes!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
9 uren geleden
FM Gold
Meteo Ward - Het weer in West-Vlaanderen

Meteo Ward - Het weer in West-VlaanderenGoeiemorgen!

Vandaag trekt de regen snel weg naar Nederland en volgen er opklaringen. Na de middag zou er een buitje kunnen vallen al lijkt het op vele plaatsen droog te blijven. De wind gaat wel vrij krachtig tot krachtig waaien uit het zuidzuidwesten met rukwinden tussen 60-70 km/u. Het wordt max. 12-13°C.

Vanavond en vannacht blijft de wind matig tot vrij krachtig doorwaaien uit het zuiden. Het blijft lange tijd droog met opklaringen maar tegen de ochtend wordt het zwaarbewolkt tot betrokken vanuit Frankrijk en stijgt van daaruit ook de kans op wat regen. De kust zal er met wat geluk grotendeels aan ontsnappen. Het koelt af naar 7-8°C.

Morgen halen we 13-14°C. We beginnen de dag veelal droog met enkele opklaringen. Na de middag vergroot opnieuw de kans op enkele buien. De wind waait matig uit het zuiden.

Zaterdag starten we bewolkt en regenachtig. Na de middag wordt het stilaan droger en verschijnen er opklaringen. De wind waait vrij matig uit het zuidwesten. De temperaturen liggen rond 11-12°C.

Fijne dag!
#meteowest
... Lees meerLees minder

5 dagen geleden
FM Gold
Ook dit weekend zijn er nog opendeurdagen bij AZ Tegels. Zeker een bezoek waard. Bedankt Luc en Anne voor de jarenlange radiocampagnes. Fijn dat we bij jullie een kijkje mochten komen nemen.Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Ook dit weekend zijn er nog opendeurdagen bij AZ Tegels. Zeker een bezoek waard. Bedankt Luc en Anne voor de jarenlange radiocampagnes. Fijn dat we bij jullie een kijkje mochten komen nemen. ... Lees meerLees minder

6 dagen geleden
FM Gold

Dit is de Oneliner voor vandaag Vrijdag 22/03/2024 uit de platenkast van Vandermast:

Eenvoud is onuitputtelijk.
... Lees meerLees minder

6 dagen geleden
FM Gold

Dit is de Oneliner van Donderdag 21/03/2024 uit de platenkast van Vandermast:

Optimisme leidt tot kracht.
... Lees meerLees minder

Laad meer nieuws

Welkom op de website van Radio FM Gold!

Welkom op de website van Radio FM Gold, een lokaal radiostation uit het hartje van West-Vlaanderen dat met een groep enthousiaste vrijwilligers alle luisteraars wil entertainen…

U kunt onmiddellijk on-line naar ons luisteren door op ‘luister live’ te klikken bovenaan deze pagina en nu ook via http://be.radioonline.fm.

Radio FM Gold brengt onder het motto “Allemaal goud wat klinkt’” een uniek format. Gezellige melodieuze muziek uit vervlogen tijden, maar ook het Nederlandstalige lied (van het Vlaamse lied tot Boudewijn De Groot). Dit wordt door onze nog altijd groeiende groep luisteraars echt gewaardeerd.

Maar Radio FM Gold blijft niet enkel binnen in de studio zitten: tweejaarlijks organiseert de zender een schlagerfestival, er wordt live uitgezonden vanop verschillende evenementen en regelmatig zet de radio zijn deuren open… ontdek het zelf op deze website!

Lid worden?Is Radio FM Gold je favoriete (of één van je favoriete) radiostations? Word dan lid van onze familie!

Lidmaatschap

Voor slechts 5 euro/jaar kan je lid worden van Radio FM Gold. In ruil krijg je een lidkaart waarmee je o.a. een directe korting krijgt op alle evenementen georganiseerd door onze zender. Daarnaast verloten we ook regelmatig prijzen onder onze grote groep leden, je hoeft er dus niks voor te doen…

Hoe lid worden?

Je kan lid worden op twee manieren:

  1. kom op zondagvoormiddag tussen 10u en 11u met een briefje van vijf euro naar onze studio’s in Meulebeke, waar onze medewerkers je zullen ontvangen en je gegevens noteren.
  2. als je niet tot bij ons in de studio geraakt, kan je ook vanop afstand lid worden. Neem daarvoor contact met ons op, dan bezorgen wij je het rekeningnummer, vragen we je de nodige gegevens en sturen we de lidkaart op. Hiervoor wordt 1 euro administratiekosten aangerekend en komt de prijs dus op 6 euro.