Geniet van het Zeeuwse water op de Nova Cura

Welkom

Wat een vaar-/duiktocht op de Nova Cura II zo speciaal maakt!

Geniet van het Zeeuwse water op de Nova Cura II, een comfortabel motorjacht met genoeg binnen- en buitenruimte voor 12 personen.

Uw gastheer Ben en gastvrouw Joke proberen het U zo goed mogelijk naar de zin te maken. Persoonlijk, gastvrij en ongedwongen. Bovendien: Als het weer het niet toelaat te gaan varen zijn hieraan voor U geen kosten verbonden (uiterlijk een dag tevoren wordt beslist).

Doel: Dat u na een dag  varen op de Nova Cura zegt: “het was een fantastisch mooie dag vol gastvrijheid en plezier”! Een Zeeuwse dag op zijn best!

Ons vaargebied:

Een kunstmatig zoutwatermeer, dat is ontstaan door afdamming van het Veerse Gat in 1961 (t.b.v. de Deltawerken). Het vestingstadje Veere is ook zeker een bezoek waard! Misschien wel het mooiste stadje van Zeeland. In het Veerse Meer liggen veel eilanden waar we kunnen aanmeren voor een natuurwandeling. Onder andere leven hier herten, paarden en oerossen. Tevens zijn op de eilanden speelweiden waarop we bijvoorbeeld een BBQ kunnen organiseren.

 

In het kader van het Deltaplan werd de Grevelingendam aangelegd (1965). In 1971 werd het Grevelingenmeer van de Noordzee afgesloten door de Brouwersdam. Hierdoor is de eb- en vloedbeweging verdwenen. Het water in de Grevelingen wordt permanent ververst met zout Noordzeewater door een sluis in de Brouwersdam. Het is nu een prachtig natuur- en recreatiegebied van 11.000 ha. water! Vele sportduikers nemen een kijkje onder water om de mooie onderwaterwereld te bewonderen!

Ook zijn hier zeehondjes en flamingo's te spotten!

 

Onze arrangementen:

Onze cateringservice is uitgebreid, van eenvoudige tot zeer luxe hapjes, tapasschotels, BBQ's en maaltijden, waaronder een captain's diner. Ook mossels, kreeft, oesters, sliptong of een rijk gevulde vissoep staan op het menu. Uw persoonlijke wensen voor de invulling van een fantastische dag krijgen bij ons zorgvuldige aandacht en alle Zeeuwse heerlijkheden worden vers aan boord bereid!

Meer informatie? Contact ons. U kunt uw gegevens en wensen aangeven en wij nemen dan z.s.m. contact met u op. 

Graag tot ziens op de Nova Cura!

Ben en Joke Bout

Nova Cura

T: +31 (0)6 - 21104527
E: info@novacurazeeland.nl
 

Weersverwachting
Middelburg
Weeronline.nl - Meer weer in Middelburgweeronline.nl Altijd jouw weer