Partydj uit Aalst, Oost Vlaanderen.

jouw partner voor een onvergetelijk feest

Evenementen Met Passie

Welkom bij PartyDJ

DJ • Discobar • Verhuur Licht en Geluid • Karaoke • Special Effects
PartyDJ Website Logo

PartyDJ is een audiovisueel bedrijf met een grenzeloze passie voor het vak. Onze voornaamste focus ligt op het verhuren van ultramoderne licht- en geluidsapparatuur voor zowel kleine als middelgrote evenementen. Maar we gaan verder dan dat. Wij nemen de volledige entertainmentervaring van onze klanten onder onze hoede.

Keer op keer creëren wij op maat gemaakte, unieke evenementen die volledig voldoen aan de wensen van onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat een goede communicatie tussen klant en leverancier de sleutel is tot een buitengewoon succesvol evenement.

Daarom begeleiden wij onze klanten in hun zoektocht naar de perfecte sfeer. Wij luisteren aandachtig, verstrekken advies en voorzien in alles wat nodig is om hun droomevenement werkelijkheid te maken.

Bij PartyDJ maken wij geen onderscheid tussen onze klanten. Of we nu samenwerken met overheidsinstanties, bedrijven of particulieren, elke klant wordt met de grootste zorg behandeld!

Bij PartyDJ hebben wij alles in huis om van jouw evenement een daverend succes te maken. Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest organiseert, wij bieden je de juiste ingrediënten voor een onvergetelijke gebeurtenis.

Onze uitgebreide collectie van professionele DJ-apparatuur staat garant voor de perfecte muzikale sfeer. Van state-of-the-art mixers en draaitafels tot verbluffende geluidsinstallaties en verlichtingssystemen, wij leveren de strafste technologie om jouw gasten te vermaken en de dansvloer vol te houden.

Maar bij PartyDJ draait het niet alleen om de apparatuur. We blijven trouw aan onze core business, en dat is feestvieren!

Onze getalenteerde en ervaren DJ’s weten precies hoe ze de juiste muziek moeten mixen en naadloos over kunnen gaan van het ene nummer naar het andere. Elk van hen is een krak in zijn vak, met zijn eigen specialiteit. Hij brengt leven in de brouwerij en krijgt jouw publiek keer op keer aan het dansen.

Naast onze DJ-services bieden wij ook een scala aan visueel entertainment om jouw evenement extra speciaal te maken. Van presentaties, audiovisuele ondersteuning en beeldschermen tot karaoke en special effects, wij hebben alles om een geweldige WOW-factor toe te voegen aan elk feest.

Dat is waar wij goed in zijn, en we houden ervan!

LICHT EN GELUID HUREN

Discobar Huren. Bij PartyDJ uit Aalst huur je discobars, kwaliteits DJ Gear, Licht en Geluid aan de beste prijs
Verhuur RCF TTS18A professionele baskasten voor PA. Actieve geluidsversterking baskast met woofer huren kan bij PartyDJ te Aalst, Oost Vlaanderen.

Ben Je Op Zoek Naar Een DJ Set, Huur Van Geluid Of Special Effects?

Bij PartyDJ vind je een uitgebreid assortiment aan DJ-gear te huur. Wij bieden onze klanten een ruime selectie van zowel licht- als geluidsverhuur aan. Bovendien kan je bij ons terecht voor het huren van adembenemende special effects en geavanceerde videotoepassingen.

Bij ons staat kwaliteit altijd voorop.

Bij PartyDJ kan je ervoor kiezen om een professionele DJ-set met een subliem klinkende muziekinstallatie te huren. Daarnaast beschikken we ook over een uitgebreid assortiment aan sfeerverlichting, feestverlichting, discoverlichting en trendy gevelverlichting dat je kan huren.

PartyDJ biedt niet alleen advies, maar verkoopt, verhuurt en installeert ook DJ-materiaal en hoogwaardige geluids- en lichtsystemen. Of het nu gaat om intieme feestjes of middelgrote evenementen, onze apparatuur is geschikt voor elke gelegenheid. Je kan ervoor kiezen om onze licht- en geluidsapparatuur te huren, al dan niet in combinatie met een professionele DJ.

VERHUUR VAN KARAOKE

In onze karaoke verhuur vind je karaoke liedjes in alle talen: Nederlands en Vlaams, Frans, Engels, Duits, Spaans, Portugees en Italiaans. Huur jouw Karaoke set bij PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen.

Verbluf jouw gasten en laat ze uit volle borst meezingen met hun favoriete feestklassiekers en de meest gewaagde schlagers op jouw evenement.

Je Wil Graag Een Sfeervolle Karaoke Organiseren?

Bij ons kan je terecht voor het huren van een complete karaoke set, speciaal samengesteld voor een ultieme karaoke-ervaring.

PartyDJ biedt je een indrukwekkende collectie karaoke liedjes in diverse talen, waaronder Vlaams/Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Portugees en nog veel meer. Of je nu een liefhebber bent van tijdloze klassiekers uit de jaren ’50 of de allernieuwste hits, bij ons vind je altijd iets naar jouw smaak.

Met onze professionele karaoke set is de feestelijke sfeer gegarandeerd en zal je ongetwijfeld doorfeesten tot in de vroege uurtjes. Het opzetten en bedienen van de set is eenvoudig, zodat je direct aan de slag kunt.

Wil je liever dat onze ervaren technicus/presentator dit voor jou regelt? Geen probleem, wij staan klaar om jouw karaoke-ervaring vlekkeloos te laten verlopen.

Maak van jouw feest een onvergetelijke karaokebelevenis en huur vandaag nog onze professionele karaoke set!

JOUW FEEST DJ

Een ambi DJ inhuren voor jouw fuif kan bij PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen. Wij hebben verscheidene DJ's die gespecialiseerd zijn in fuiven.
Allround DJ voor Verjaardagsfeest of Sweet Sixteen Party

Zoek Je Een DJ Voor Jouw Feest?

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje en ben je op zoek naar dé perfecte trouwfeest DJ voor jouw onvergetelijke bruiloftsfeest?

Of ben je druk bezig met de organisatie van een knallend personeelsfeest en zoek je een ervaren allround DJ die jouw bedrijfsevent of zakelijke bijeenkomst naar nieuwe hoogtes kan tillen?

Maak kennis met onze getalenteerde Party DJ’s.

Onze veelzijdige DJ’s van het Party DJ team weten als geen ander hoe ze kunnen inspelen op jouw wensen en die van jouw gasten tijdens jouw speciale gelegenheid.

Wij regelen alles tot in de puntjes. Zo voorzien wij ieder feest van een uitgebreide licht- en geluidsinstallatie, inclusief een complete discobar.

Maak van jouw trouwfeest, huwelijksfeest, verjaardagsfeestje, bedrijfsfeest of zakelijk event een onvergetelijke belevenis met onze professionele feest DJ’s.

Laat Er Ons Samen één Groot Feest Van Maken!

Feesten is onze Core Business.
Laat ons jouw droomparty verwezenlijken.

Licht en geluid huren? De #1 Top DJ Gear Verhuur Service uit Aalst Oost Vlaanderen.

PartyDJ VerzorgT De Muzikale Sfeer Op Al Jouw Events

Z

Bedrijfsfeest & Corporate Party

Z

Receptie & Presentatie

Z

Conferentie & Seminarie

Z

Familiefeest & Verjaardag

Z

Trouwfeest & Jubileum

Z

Studentenfeest, Galabal & Fuif

Onze Troeven

  • Professionaliteit 100% 100%
  • Inspraak Van De Klant 90% 90%
  • Aanvoelen Van Het Publiek 99% 99%
  • Bijkomende Verzoeken Mogelijk 95% 95%
  • Klanten Tevredenheid 97% 97%

KWALITEIT

Party DJ beschikt over de nieuwste en meest geavanceerde DJ-, audio-, licht- en AV-apparatuur. Met perfect geluid en licht op elk niveau.

Onze DJ-gear wordt regelmatig onderhouden, zodat het altijd in topconditie is voor jouw feest.

BETROUWBAARHEID

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor jouw feest. Na goedkeuring stellen wij een contract op, zodat alles helder en officieel is. Op ons kan je rekenen!

Bovendien staan wij 24/7 paraat voor technische ondersteuning van onze verhuurapparatuur. Mocht jouw DJ of technicus onverhoopt niet beschikbaar zijn, dan zorgen wij altijd voor een vervanger.

DIVERSITEIT

Bij PartyDJ vind je een uitgebreid arsenaal aan hoogwaardige licht- en geluidsapparatuur van topkwaliteit. Daarnaast bieden we een uitgebreid karaokepakket en een indrukwekkend scala aan spectaculaire special effects.

Heb je behoefte aan iets bijzonders dat niet direct voorhanden is? Geen zorgen, wij kunnen putten uit ons uitgebreide netwerk van collega’s in het vak om aan al jouw wensen te voldoen

FLEXIBILITEIT

Onze feest DJ’s zijn ware meesters in hun vak. Met hun veelzijdigheid beheersen ze vrijwel alle muziekstijlen en creëren ze moeiteloos de perfecte sfeer op feesten, fuiven en evenementen met onze uitgebreide discobar en DJ-sets.

We blijven constant up-to-date van de nieuwste hits en tijdloze klassiekers, zodat we voor elk evenement de ideale soundtrack kunnen aanbieden.

Onze DJ’s stemmen hun muzikale performance nauwkeurig af op de wensen van de klant en hun gasten.

]

CORRECTE SERVICE & COMMUNICATIE

Bij PartyDJ zijn we altijd transparant en streven we naar wederzijds vertrouwen met onze klanten.

We hebben geen overweldigende voorraad of eindeloze DJ-database. PartyDJ werkt alleen met betrouwbare goederen en professionals waarop we kunnen bouwen.

Sinds 1997 hebben we nog nooit een klant teleurgesteld. We zetten deze traditie met trots voort. We raden je echter aan om tijdig te reserveren.

DOORHEEN GANS VLAANDEREN

PartyDJ is gevestigd in Aalst, in de provincie Oost-Vlaanderen.

Ons  magazijn bevindt zich in Erondegem, nabij Erpe-Mere, op slechts enkele minuten van de E40 Brussel-Oostende.

Met trots bedienen wij onze klanten doorheen heel Vlaanderen.

Of je nu een event in Vlaams-Brabant, Brussel, Antwerpen, Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen hebt, PartyDJ staat voor je klaar. Wij bieden DJ’s met discobar en kunnen ook onze verhuurapparatuur op locatie leveren en installeren.

Uitgebreide lijst met veel gestelde vragen aan PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen.

F.A.Q.

Hier tref je een uitgebreid overzicht aan met de meest voorkomende vragen die gesteld werden door onze trouwe klanten. Wij doen ons uiterste best om direct een gepast antwoord te bieden.

FAQ

Onze DJ's en discobars waren reeds te gast op honderden feesten, events en feestelijke vieringen. PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen.

Onze Referenties

PartyDJ was in het verleden te gast op honderden feesten, events en feestelijke vieringen. Een beknopt overzicht van onze klanten vind je terug via onderstaande link.

Ervaring

Gratis advies en vrijblijvende offerte voor jouw feest, fuif of event. PartyDJ uit Aalst, Oost Vlaanderen.

Contacteer Ons

Contacteer ons om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen. Wij bieden kosteloos en vrijblijvend advies voor jouw feest of evenement. We staan je bij in jouw organisatie, van A tot Z.

Contacteer Ons

Klaar om Jouw ultieme feest te beleven?

PartyDJ is ook terug te vinden via Tuugo.

Sinds 1997 beleven onze klanten onvergetelijke evenementen.

Jouw feest is & blijft onze passie.

Ons Kantoor

Capucienenlaan 104
9300 Aalst
Oost-Vlaanderen (BE)

Routebeschrijving
Bezoek: enkel na afspraak.

Contacteer Ons

info{@}partydj.be
(+32) 486-963 031

Openingsuren

Elke dag tussen 8u30 & 19u30.
Magazijn: enkel na afspraak.