Piet Luys & prts industriebouw

LUYS industriebouw: bouwen op 40 jaar ervaring

Bent U op zoek naar een betrouwbare aannemer voor uw bedrijfsgebouw? Dan bent u bij Luys industriebouw aan het juiste adres. Al ruim 40 jaar staan wij garant voor de realisatie & renovatie van industriële gebouwen zoals kantoren, garages, showrooms, magazijnen, werkplaatsen, opslagloodsen, staalbouw, …

De tweede generatie zorgt hierbij voor een innovatieve aanpak, gesteund op de kennis en ervaring van de vorige generatie. Kwaliteit en een gestroomlijnd bouwproces zijn daarom een evidentie bij Luys industriebouw.

Duurzaamheid, passie en dynamisme zijn de factoren waarmee het verschil gemaakt wordt. Een reputatie die wij met onze gezonde financiële structuur graag verankeren in de toekomst.

Wij luisteren eerst naar U en zijn beschikbaar, bereikbaar. Wij investeren in onze relatie. Niet alleen in het begin als U client wordt, maar ook en vooral op lange termijn. Daarom profileren wij onszelf als uw partner voor industriebouw.

Luys industriebouw is immers méér dan een gewone bouwonderneming. Onze eigen ingenieurs en montageploegen, onze ecologische invalshoek, onze perfecte afwerking, onze zeer concurrentiele prijzen en het gebruik van uitstekende isolerende materialen hebben ons als een van de belangrijkste industriebouwers uitstekende referenties bezorgd in zowat alle bedrijfssectoren.

Antwoorden doen wij met een eenvoudig en compleet ontwerp. Verwacht dus geen tientallen oplossingen waarbij U door het bos de bomen niet meer ziet. Wel een beperkt aantal duidelijke en begrijpelijke oplossingen. Aangepast aan uw specifieke behoeften en aan uw persoonlijke keuze.

Contact

Heeft U een bouwidee? Dat volstaat. Luys industriebouw doet de rest. Moet het snel gaan? Bel ons dan vandaag nog voor een volledig vrijblijvend gesprek, studie of prijsraming. Laat ons uw industrieel bedrijfsgebouw realiseren, daar waar U 3 maanden vroeger nog stond te dromen…

U kan ons steeds telefonisch bereiken op het n° 011/525 000 of mailen naar info@luys.be. Wij maken graag tijd voor U vrij !