Sites in de spotlight
Sites in the spotlight
 • ANWB Spotlight [Routeplanner]
  Deze routeplanner berekent voor u routes van straat tot straat in West-Europa.
 • Bevolkingsonderzoek Spotlight [Campagnes]
  Wij bieden u hier zowel algemene als praktische informatie aan over de bevolkingsonderzoeken naar borstkanker, baarmoederhalskanker, dikkedarmkanker en aangeboren aandoeningen. U kan hier terugvinden hoe u kan deelnemen, hoe u een afspraak kan afzeggen of verplaatsen, wat de voor- en de nadelen zijn van deelname aan één van deze bevolkingsonderzoeken, enz. Bovendien vindt u hier een antwoord op de meest gestelde vragen met betrekking tot deze bevolkingsonderzoeken.
 • Chat GPT Spotlight [Artificial Intelligence]
  We’ve trained a model called ChatGPT which interacts in a conversational way. The dialogue format makes it possible for ChatGPT to answer followup questions, admit its mistakes, challenge incorrect premises, and reject inappropriate requests.
 • De wereld van Bruegel Spotlight [Musea en Tentoonstellingen]
  Dankzij het inspirerend Bruegelparcours waan je je vanaf 6 april 2019 in een schilderij en ontdek je op verrassende wijze hoe actueel zijn werk nu nog is.
 • Discobaar AMoeder Spotlight [Muziek]
  Discobaar A Moeder, een ondertussen legendarisch Antwerps fenomeen, draait al mee van in 2002. Het begon als een cafégrap van twee bevriende vinylfreaks, de grap houden ze er in, van draaien in een café genieten ze nog steeds, maar van een groots festival op z'n tijd zijn ze niet vies.
 • Eerlijk huis Spotlight [Campagnes]
  Alles over het asbestattest
 • Explania Spotlight [Wetenschap en Techniek]
  Welkom bij Explania! Bekijk gratis honderden geanimeerde filmpjes, interactieve tutorials en instructievideo’s, en plaats ze gratis op jouw eigen website.
 • Nacht van de onderzoekers Spotlight [Astronomie]
  Geniet van de Nacht van de Onderzoekers om binnen te treden in de plaats waar wetenschap en kunst zich vermengen. De onderzoekers van de verschillende instellingen zullen hun passie met u delen! De Nacht van de Onderzoekers is een initiatief van de Europese Commissie, en is erop gericht wetenschappelijke loopbanen te bevorderen en het grote publiek, onder wie vooral jongeren, de kans te bieden onderzoekers persoonlijk te ontmoeten en zo hun beroep te demystificeëren.
 • Touring Mobilis Verkeersinformatie Spotlight [Files & wegenwerken]
  Filekaart met aanduiding van werken, incidenten en snelheidscontroles.
 • Uw zaak verdient online Spotlight [Economie]
  Google, Belgacom en bpost bundelen hun krachten in Uw Zaak Verdient Online, een gloednieuw initiatief dat kmo's een gratis website, gratis .be domeinnaam, €100 AdWords advertentietegoed en uitzondelijke kortingen op uw verzendingen aanbiedt... plus gratis cursussen en talloze tips!
 • Woonzorglijn Spotlight [Campagnes]
  De Woonzorglijn is een meldpunt waar u terecht kunt met al uw vragen en klachten over ouderenzorgvoorzieningen.
In de Rozenkrans
A successful marriage is not a gift; it is an achievement. {Ann Landers}