Welkom op Valvas.be
Pink FloydWelkom op Valvas. Aan wat kan u zich bij ons verwachten? Enkele duizenden links naar websites met een eventuele korte omschrijving onderverdeeld in meer dan 100 categorieën.

Wednesday 09 October 2013
Wilfried Martens overleden
Wilfried Martens, die negen regeringen leidde tussen 1979 en 1992, is op 77 jarige leeftijd overleden na een slepende ziekte. Martens, die ook voorzitter van de Europese Volkspartij was, had zich slechts enkele dagen geleden laten vervangen als voorzitter van de EVP.

Tuesday 01 October 2013
Drie wagons van trein met auto's ontspoord in Voeren
In het Remersdaal, vlak bij Maastricht, is een goederentrein met auto's ontspoord. Drie wagons braken door een reling van een brug en vielen zo'n 25 meter naar beneden. Er zijn geen slachtoffers, maar de schade is groot. Het ongeluk gebeurde op een drukke goederenverbinding tussen Antwerpen en Duitsland. Op de ... Lees meer

Sunday 21 July 2013
Troonsafstand Albert II. Filip wordt koning
Vandaag op de nationale feestdag, exact 182 jaar na de eedaflegging van Leopold I, doet Albert II troonsafstand en legt Filip de eed af als 7de koning van België.

Thursday 04 July 2013
Koning Albert II kondigt troonsafstand aan
Koning Albert II heeft in een toespraak aangekondigd dat hij op 21 juli de troon afstaat aan zijn zoon Prins Filip. De koning vindt dat hij te oud is geworden en dat zijn gezondheid hem niet meer in staat stelt om zijn rol in te vullen zoals hij dat zou ... Lees meer

Thursday 09 May 2013
Genk wint beker van België tegen Cercle
In een spannende wedstrijd waarbij Cercle Brugge lang gelijke tred hield met Genk won Genk de beker van Belgie met 0 - 2. Pas ver in de tweede helft viel het eerste doelpunt waarna Cercle kort daarna een tweede doelpunt op de counter te slikken kreeg.

Corona info
Postnummers
Meteo
Krantenkoppen
Radiofrequenties
Officiële feestdagen
Zonsopgang
Gamma
Hosting by
http://www.Connexeon.be
Blessed are they that run around in circles, for they shall be known as wheels.