Welkom op Valvas.be
Pink FloydWelkom op Valvas. Aan wat kan u zich bij ons verwachten? Enkele duizenden links naar websites met een eventuele korte omschrijving onderverdeeld in meer dan 100 categorieën.

Friday 28 March 2014
Zomeruur
In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 maart gaan we over naar zomeruur. Concreet wil dit zeggen dat op zondag 30 maart om 2 uur de klok één uur naar voren wordt gedraaid. U kan m.a.w. een uurtje minder slapen.

Saturday 01 March 2014
Ritsen verplicht van 1 maart
Vanaf vandaag is ritsen in het verkeer niet alleen hoffelijk maar ook verplicht in België. Overtredingen zullen worden bestraft met boetes van 55 €. Om te weten hoe je moet ritsen is er de website www.RitsenDoeJeZo.be

Thursday 27 February 2014
Kunstpaus Jan Hoet overleden
Donderdagavond 27 februari is "kunstpaus" Jan Hoet in zijn slaap overleden. Hoet was de oprichter van het SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunsten) in Gent.

Wednesday 19 February 2014
Hevige gevechten in de Oekraiënse hoofdstad Kiev
Op een plein in de Oekraïense hoofdstad Kiev vechten de politie en demonstranten hard met elkaar. Het lijkt wel een veldslag uit een oorlogsfilm. Bij de gevechten zijn tientallen doden en honderden gewonden gevallen. De politie probeert de demonstranten met wapenstokken, waterkanonnen en rubberkogels van het plein te krijgen. De ... Lees meer

Wednesday 01 January 2014
Nieuwjaar
Aan alle bezoekers van Valvas een hartelijk nieuw jaar 2014 toegewenst.

Corona info
Postnummers
Meteo
Krantenkoppen
Radiofrequenties
Officiële feestdagen
Zonsopgang
Gamma
Hosting by
https://www.vnz.be
Men seldom show dimples to girls who have pimples.