Welkom op Valvas.be
Pink FloydWelkom op Valvas. Aan wat kan u zich bij ons verwachten? Enkele duizenden links naar websites met een eventuele korte omschrijving onderverdeeld in meer dan 100 categorieën.

Saturday 30 March 2019
Begin Zomeruur
Vanacht om 02u00 start het zomeruur. We zetten de klok dan 1 uur vooruit naar 03u00. Zondag 27 oktober draaien we om 03u00 de klok opnieuw één uur terug en begint opnieuw het winteruur.

Friday 06 July 2018
België verslaat Brazilië in de kwartfinale wereldbeker voetbal
In een zenuwslopende wedstrijd kwam België via een own-goal van Brazilië op voorsprong. Kevin De Bruyne scoorde nadien en zorgde voor een 0 - 2 voorsprong nog voor de rust. Na de rust konden de Brazilianen, na sterk aandringen, toch één keer scoren. Ondanks de vele doelpogingen slaagde Brazilië er ... Lees meer

Thursday 05 July 2018
Rock Werchter
Onder een stralende hemel gaat op donderdag 5 juli Rock Werchter van start. De eerste dag wordt afgesloten met Queens Of The Stone Age en Gorillaz. Hoofdacts op vrijdag zijn "The Killers", op zaterdag "Pearl Jam". Het festival sluit zondag af met "Nick Cave And The Bad Seeds" gevolgd door ... Lees meer

Monday 02 July 2018
België bereikt de 8ste finales na overwinning tegen Japan
In een spannende wedstrijd waarin Japan eerst op een 0 - 2 voorsprong kwam herpakten de Rode Duivels zich om met veel wilskracht en talent de achterstand om te buigen in een 3 - 0 overwinning.

Monday 02 July 2018
Wimbledon 2018
Maandag 2 juli begint het tennistoernooi in Wimbledon. Tot zondag 15 juli zal de wereldtop tennis elkaar bekampen om de gegeerde trofee.

Corona info
Postnummers
Meteo
Krantenkoppen
Radiofrequenties
Officiële feestdagen
Zonsopgang
Gamma
Hosting by
http://www.cercleBrugge.be
All you need to know is the user interface. {J. Redford}