Welkom op Valvas.be
Pink FloydWelkom op Valvas. Aan wat kan u zich bij ons verwachten? Enkele duizenden links naar websites met een eventuele korte omschrijving onderverdeeld in meer dan 100 categorieën.

Tuesday 16 April 2019
Victor Campenaerts verbreekt wereld uurrecord
Op de wielerpiste van Aguascalientes in Mexico heeft Victor Campenaerts wielergeschiedenis geschreven. In één uur reed hij 55,089 km. Hiermee verbrak hij het vorige record dat op naam stond van Bradley Wiggins.

Monday 15 April 2019
Brand in de kathedraal Notre-Dame de Paris
Omstreeks 19u brak er brand uit onder het dak van de Notre-Dame kathedraal in Parijs. Vermoedelijk zijn herstellingswerken die aan de gang waren de oorzaak van de brand. De ganse dakconstructie bestaat uit eeuwenoude, houten balken die vuur gevat hebben. De brandweer van Parijs had alle moeite om het vuur ... Lees meer

Thursday 11 April 2019
Brexit uitgesteld tot 31 oktober
De Europese Unie verleent Groot Britannië uitstel voor de Brexit tot 31 oktober. Op deze manier is er een harde Brexit op vrijdag 12 maart vermeden. Als er tegen 31 oktober geen oplossing is gevonden om een harde Brexit te vermijden komt die er alsnog toch.

Saturday 30 March 2019
Begin Zomeruur
Vanacht om 02u00 start het zomeruur. We zetten de klok dan 1 uur vooruit naar 03u00. Zondag 27 oktober draaien we om 03u00 de klok opnieuw één uur terug en begint opnieuw het winteruur.

Friday 06 July 2018
België verslaat Brazilië in de kwartfinale wereldbeker voetbal
In een zenuwslopende wedstrijd kwam België via een own-goal van Brazilië op voorsprong. Kevin De Bruyne scoorde nadien en zorgde voor een 0 - 2 voorsprong nog voor de rust. Na de rust konden de Brazilianen, na sterk aandringen, toch één keer scoren. Ondanks de vele doelpogingen slaagde Brazilië er ... Lees meer

Corona info
Postnummers
Meteo
Krantenkoppen
Radiofrequenties
Officiële feestdagen
Zonsopgang
Gamma
Hosting by
https://ironmaiden.com
Even a hawk is an eagle among crows.