Welkom op Valvas.be
Pink FloydWelkom op Valvas. Aan wat kan u zich bij ons verwachten? Enkele duizenden links naar websites met een eventuele korte omschrijving onderverdeeld in meer dan 100 categorieën.

Sunday 31 May 2020
Na een succesvolle lancering van de Crew Dragon gisteren volgde vandaag een succesvolle koppeling aan het Internationaal Space Station ISS. Robert Behnken en Douglas Hurley, de twee Amerikaanse astronauten aan boord van de Crew Dragon, zijn ondertussen ook de ISS binnengegaan.

Crew Dragon is de eerste bemande commerciële ruimtevlucht ooit die met succes gelanceerd werd van op Cape Canaveral in Florida. Crew Dragon is, net zoals de Falcon-9 draagraket, een ontwerp van ruimtebedrijf SpaceX van Elon Musk, gekend als baas van de bekende Tesla.

Het was negen jaar geleden dat er Amerikaanse astronauten naar de ruimte vertrokken met een Amerikaans ruimteschip van op een Amerikaanse basis. Na het ongeluk met de spaceshuttle werden de Amerikaanse astronauten met een Russische Sojoez naar het ISS gebracht.

De vlucht kan zeker historisch genoemd worden aangezien er nu commerciële bedrijven astronauten naar de ruimte kunnen voeren.
Corona info
Postnummers
Meteo
Krantenkoppen
Radiofrequenties
Officiële feestdagen
Zonsopgang
Gamma
Hosting by
https://pallieterke.net
Admiration: Our polite recognition of another's resemblance to ourselves.