Welkom op Valvas.be
Pink FloydWelkom op Valvas. Aan wat kan u zich bij ons verwachten? Enkele duizenden links naar websites met een eventuele korte omschrijving onderverdeeld in meer dan 100 categorieën.

Monday 27 July 2020
Na crisisoverleg op woensdag 22 juli werden er strengere maatregelen afgekondigd die ingingen op zaterdag 25 juli. Deze hielden een verplichting in van het dragen van een mondmasker op markten en kermissen, verbod op het delen van alcoholische dranken, verbod alcoholverkoop 's nachts en verbod op samenscholing. Horecazaken dienen de contactgegevens van hun klanten te registreren en de zaken die zich niet aan de regels houden worden onmiddellijk gesloten.

Amper enkele dagen later neemt Cathy Berx, de gouverneur van de provincie Antwerpen, nog extra maatregelen voor gans de provincie om de heropflakkering van het coronavirus verder te beperken. Deze maatregelen worden van kracht vanaf dinsdag 28 juli. Zo komt er een avondklok van 23u30 tot 6u en moet de Horeca verplicht sluiten vanaf 23u. Er komt ook een totaalverbod op evenementen in feestzalen en het gebruik van fitnesszalen.
Corona info
Postnummers
Meteo
Krantenkoppen
Radiofrequenties
Officiële feestdagen
Zonsopgang
Gamma
Hosting by
https://pallieterke.net
Either he's dead or my watch has stopped. {Groucho Marx}